سوپر شف وارد می‌شود/ روایت عکس‌های دختر حاج‌آقا ابطحی در آشپزخانه

1395/5/24
11:55
کد خبر: 12394
مدآنلاینمد در خانهنونوارآشپزیسوپر شف وارد می‌شود/ روایت عکس‌های دختر حاج‌آقا ابطحی در آشپزخانه

مدآنلاین: لازم نیست حتماً اهل سیاست یا علاقه‌مند به آن باشید تا محمدعلی ابطحی را بشناسید. درست است که او از معروف‌ترین چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب است، اما می‌توان عمده شهرت او را به دلایلی جز سیاست مربوط دانست. مثلاً او شاید اولین سیاستمداری باشد که وبلاگ داشته یا حتماً اولین روحانی‌ای است که با اینترنت آشنایی کامل داشته است. علاوه بر این، او همه جا هست از نشست‌های سیاسی گرفته تا جشن‌های هنری و ... . با این همه، و با همه سر و صداهایی که پیرامون حجت‌الاسلام ابطحی بلند است، پاپاراتزی‌ها چندان پا پی خانواده او نبوده‌اند. مثلاً در هیچ‌یک از رسانه‌های زرد و غیر زرد اطلاع چندانی از دختران او پیدا نمی‌کنید. مثلاً فاطمه، یکی از دختران ابطحی، صفحه اینستاگرام خلوتی دارد و اتفاقاً پای پست‌هایش هم خبری از هجوم ‌همیشه‌حاضران در صحنه نیست. همان‌ها که مثلاً با انتشار هر پستی از سیداحمد خمینی نوجوان، آن‌جا را کامنت‌باران می‌کنند. با این حال می‌توان گفت، صفحه شخصی فاطمه ابطحی در اینستاگرام، صفحه‌ای منحصربه‌فرد و چه‌بسا مفید است. چرا؟ می‌خواهیم شلوغ و زردش کنیم؟ روی‌تان می‌شود این‌گونه تصور کنید؟ به «مدآنلاین» می‌آید اصلاً؟ بخوانید تا ماجرای صبیه محمدعلی ابطحی را بدانید.

صبیه حاج‌آقا ابطحی، سوپر شف قهار!
خیلی‌ها هستند که آشپزی را دوست دارند، اما در میان آن‌ها کسانی هم پیدا می‌شوند که از یک دوست‌داشتن معمولی عبور کرده‌اند؛ به آن‌ها می‌شود کرم آشپزی. این‌ها به آشپزی به عنوان امری روزمره که قرار است منتج شود به سیرشدن شکم‌ها فکر نمی‌کنند. برای آن‌ها هر بار که کارد به دست می‌گیرند و فندک می‌کشند روی شعله اجاق گاز، شروع داستان عاشقانه تازه‌ای است. محصول این روند عاشقانه نیز، هر چه باشد خوش‌مزه است اغلب. چرا؟ چون این گزاره همچنان صادق است که اگر پای عشق وسط باشد، غذا همیشه خوش‌مزه می‌شود.
فاطمه ابطحی، یکی از سه دختر حجت‌الاسلام محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی مشهور ایرانی، جزو همین دسته آخر محسوب می‌شود. اگر چند پستی که او از پسر کوچک و همسرش به اشتراک گذاشته را فاکتور بگیریم، می‌توان گفت همه پست‌های او درباره چیزهایی است که از آشپزخانه خانه او بیرون آمده است. انتشار عکسی از شخصیت کارتونی معروفی که در سوپر شف پیتزا درست می‌‌کند، نشان می‌دهد که آشپزی برای فاطمه‌خانم، فقط به غذاهای من‌درآوردی مربوط نمی‌شود. در بین غذاهای او، کلی غذای معروف خارجی هم می‌بینیم.
ما با پرداختن به عکس‌هایی که در صفحه اینستاگرامی فاطمه ابطحی منتشر شده‌اند، البته قصد داریم دستور پخت برخی از هیجان‌انگیزترین آن‌ها را هم با شما در میان بگذاریم. عکس‌هایی را که او از ساخته و پرداخته‌‌هایش منتشر کرده، می‌توان زیر دسته کیک‌ها، دسرها، شیرینی‌ها، سالادها، میوه‌آرایی‌ها و غذاها تقسیم‌بندی کرد.

کیک‌ها؛ این بافت مخملینِ ضدانسانی!
مسلماً کیک‌ها، در صدر جدول آشپزی‌های فاطمه ابطحی قرار دارند. و البته بین کیک‌‌های فراوانی که او درست کرده و عکس‌شان را منتشر کرده، کاپ‌کیک‌ها حرف اول را می‌زنند. انواع کاپ‌کیک‌ها: کاپ‌کیک آلبالو، شکلات، هیج و کره بادام‌زمینی، ماست و ... . پای زردآلو و پای آلبالو هم به وفور هست. اما ماجرای کیک‌های ابطحی به همین جا خلاصه نمی‌شود. تنوع آن‌قدر بالاست که مطمئن می‌شوید با یک آشپز حرفه‌ای و پیگیر و شاید این‌کاره طرفید: چیزکیک، کیک شکلاتی، کیک گلابی و کارامل کوک، کیک اسفنجی، بیکد براونی، کیک با پنجره طرح‌اسلیمی، براونی شکلاتی و ... .
البته خانم ابطحی در صفحه اینستاگرامش فقط عکس‌ها را منتشر کرده و درباره چگونگی پخت آن‌ها چیزی نگفته. ما اما از بین این همه کیک، یکی را انتخاب کرده‌ایم تا به شما هم بگوییم چه‌طور درستش کنید.
براونی به عنوان یکی از کیک‌های محبوب خانم ابطحی، یکی از رایج‌ترین شکل‌های پختن یک کیک با شکلات است. البته این را هم بگوییم که بافت آن با هر چه كیك شكلاتی است فرق دارد. می‌شود گفت گفت براونی چیزی است بین كیك و بیسكویت. براونی‌ها انواع مختلف دارند؛ برخی بیشتر به كیك نزدیكند و برخی بافتشان فاجی است. اما براونی پیشنهادی مدآنلاین، سعی دارد ترکیبی باشد از همه براونی‌هایی که تا به حال دیده‌اید یا اگر سعادت یارتان بوده خورده‌اید. این براونی كمی كیك‌مانند و مقداری فاج‌مانند است، اما بگذارید از بافت مخملینش بگویم! حالا به وقتش.
همین ابتدای ماجرا هم خیالتان را راحت کنم که اگر کیفیت بالا می‌خواهید باید سر کیسه را کمی شل کنید. مثلاً شاید لازم باشد برای شکلات تلخی که لازنم داریم، چهل هزار تومانی پیاده شوید. اما تا باشد از این پیادگی‌ها! این براونی را «بِیکد براونی» گویند! چی لازم داریم؟ عرض کنم خدمتتان که آرد: یك‌و‌یك‌چهارم لیوان، پودر كاكائو: دو قاشق غذاخوری، شكلات تلخ: 330 گرم، كره: 225 گرم، پودر اسپرسوی فوری: یک قاشق چای‌خوری، شكر: یك‌ونیم لیوان، شكر قهوه‌ای: نصف لیوان، تخم مرغ: پنج عدد، وانیل: دو قاشق چای‌خوری، و نمك: یک قاشق چای‌خوری.
فر را روی درجه 180 سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. آرد و نمك و پودر كاكائو را الك می‌كنیم. ظرف شكلات خردشده را روی دیگ آب جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود. حواستان باشد حالا حرارت باید متوسط باشد و آب نباید با ته ظرف تماس پیدا كند وگرنه شكلاتتان می‌سوزد. حالا كره را اضافه كنید و هم بزنید تا ذوب شود. حالا نوبت پودر قهوه اسپرسوی فوری (یا نسكافه) است؛ اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مخلوط شد شعله را خاموش کنید اما ظرف باید هنوز روی دیگ آب جوش باقی بماند. شكرها را اضافه کنید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شوند. اگر شكر قهوه‌ای ندارید با شكر ساده جایگزین كنید. می‌توانید میزان شكر را كم كنید اما اگر از شكلات با درصد بالا استفاده كرده‌اید میزان شیرینی براونی شما مناسب خواهد بود. حالا ظرف را كنار می‌گذاریم تا مایه ما به دمای اتاق برسد. و البته که مرتب هم می‌زنیم. سه تا از تخم مرغ‌ها را اضافه و به میزان كمی فقط در حدی كه مخلوط شوند ویسك می‌كنیم. دو تخم مرغ باقی‌مانده و وانیل را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. یادتان باشد زیاد هم نزنید، وگرنه به جای براونی كیك شكلاتی تحویل می‌گیرید! از ما گفتن.
حالا مخلوط آرد را روی مایه می‌پاشیم و فولد می‌كنیم تا مخلوط شود. در قالب (حدود 20 در 30 سانت كه كاغذ انداخته و چرب كرد‌ه‌ایم) می‌ریزیم و رویش را صاف می‌كنیم و داخل فر قرار می‌دهیم به مدت 30 دقیقه. زمان پخت را زیاد نكنید چون براونی خشك و تبدیل به كیك شكلاتی می‌شود.
همان‌طور كه در ابتدا گفتیم این براونی مقداری كیك‌مانند و مقداری هم فاج‌مانند است؛ بافت مخملینش، امان از بافت مخملینش! تباه می‌کند آدمی را. اصلاً ضد انسانی است این رابطه بین دهان و دندان و براونی. همین بافت است که براونی را از كیك‌های شكلاتی متمایز می‌کند.

غذاها؛ عربی تخصصی!
دیگر بخش پررونق عکس‌های فاطمه ابطحی، غذاهایی است که درست کرده. پیراشکی، پیتزا مارگاریتا، سیب‌زمینی با پنیر، کباب تابه‌ای، خورش مرغ، کِبِه بِالصینیه (غذای عربی)، آش اسفناج، بطاطا (غذای لبنانی)، و مقلوبه بادمجان، برخی از این غذاهاست. شاید در این بین، مقلوبه بادمجان بیش از باقی این غذاها چشم شما را گرفته باشد. می‌دانید برای درست‌کردنش چه باید کرد؟
بادمجان همه‌جوره خوش‌خوراک است چه آن را له کنید و کشک بادمجان درست کنید چه کبابی آن را در میرزاقاسمی بریزید یا داخل آن را با گوشت چرخ‌کرده پر کنید یا مسمای بادمجان مبسوطی از آن بسازید و با چلوی ایرانی نوش‌جان کنید. تنوع غذاهایی که بادمجان در آن به کار می‌رود بی‌شمار است، اما غیر ایرانی‌اش چه‌طور؟ برای درست‌کردن مقلوبه برای چهار تا شش نفر، این‌ها را لازم داریم: بادمجان متوسط: ۲ عدد پوست‌کنده و حلقه‌حلقه، پیاز بزرگ: یک‌عدد، ساطوری، گوشت سردست گوسفند: یک‌کیلو، خردکرده، ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری، پودر دارچین: یک‌دوم قاشق ‌چای‌خوری، پودر جوز هندی: یک‌دوم قاشق چای‌خوری، روغن مایع: به میزان دلخواه، گوجه‌فرنگی بزرگ: سه عدد حلقه‌حلقه، برنج خیسانده: دو پیمانه، و آب جوش: دو پیمانه.
ورقه‌های بادمجان را نمک پاشیده و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخ​آب آن خارج شود، سپس آن‌ها را شسته و خشک کنید. یک‌چهارم پیمانه روغن مایع را روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف بادمجان را ۸ دقیقه در آن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن آن‌ها را گرفته و کنار بگذارید. پنج قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. شعله را کم کرده و گوشت و ادویه‌را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید. هرگاه احساس کردید شعله کم است و ممکن است گوشت آب بیندازد، شعله را کمی زیاد کنید. دو پیمانه آب‌جوش را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و گوشت را با شعله کم ۲ تا ۳ ساعت بپزید تا نرم شود. اگر روی آب کف گوشت جمع شد، با کفگیر آن را بگیرید. در پایان زمان پخت باید یک‌دوم پیمانه آب باقی‌مانده باشد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، سپس کف و دور یک قابلمه متوسط را چرب کرده و گوجه‌فرنگی را ته آن بچینید. به ترتیب پلو، مایه‌گوشت و بادمجان را لایه‌لایه بچینید تا مواد تمام شود. یک چهارم پیمانه آب روی پلو ریخته و در قابلمه را ببندید. حداقل ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط آن را بپزید تا برنج دم بکشد.

شیرینی‌ها؛ از ایتالیا به شط عرب
مثل کیک، شیرینی هم جزو پختنی‌های مورد علاقه خانم ابطحی است. در شیرینی‌های او هم تنوع بسیاری دیده می‌شود؛ وقتی وارد صفحه اینستاگرام او می‌شوید گویی به یک شیریینی‌فروشی پرمحصول و خوش‌سلیقه داخل شده‌اید. شیرینی‌هایی که او در صفحه‌اش عکسی از آن‌ها به اشتراک گذاشته این‌هاست: ونیزی اسپیری، رنگینک، شعریه (شیرینی مدیترانه‌ای)، رول‌دارچینی، پای سیب، چیزکیک کانفتی، مناقیش زعتر، حلوا و ... . ابطحی البته خلاف غذاها و کیک‌ها دستور تهیه برخی شیرینی‌ها را داده؛ بنابراین تکرار نمی‌کنیم و این قسمت را می‌گذاریم به سلیقه ایشان.

سالادها و دسرها؛ زیبایی‌شناسیِ پساسیری!
طبیعی است که خانمی به این خوش‌سلیقگی در غذاها و کیک‌ها و شیرینی‌ها، در تزئینی‌ترین وجه سفره نیز استاد باشد. منظورمان سالاد و دسر است که به همان اندازه که باید خوش‌مزه باشند، باید زیبا هم تزئیین شوند. در واقع پس از سیرشدن، همه ما نیاز داریم که با خوراکی سبک و زیبایی، دست از شکم‌پیمایی بکشیم! ابطحی در این دو مورد هم کم نگذاشته. عکس دسرها و سالادهای گوناگون او را در گالری زیر می‌بینید. اما برای خواندن دستور تهیه همه آن‌ها شما را ارجاع می‌دهیم به یک کتاب؛ کتابی جامع و مفصل و کاربردی و با جزئیات بسیار. اسم این کتاب پنج‌جلدی نگارشید است. برای تهیه این کتاب با شماره تلفن 02188827658 تماس بگیرید. انتشارات دی‌داد آن را منتشر کرده. هر جلدش به بخشی از خوراک پرداخته از جمله همین سالادها و دسرها.

 
اگر نام نخست‌وزیر هندوستان را فراموش کردید نگران نباشید با کمی دقت به کت و شلوار ایشان و دقیق شدن به راه‌راه‌های آن می‌توانید نام «نارندرا مودی» را که به زیبایی بر روی پارچه نقش بسته مشاهده کنید. این ...
امروز همه دیگر نام بورکینی یا همان لباس شنای اسلامی را شنیده‌اند؛ لباسی که به شکل پوششی برای کل بدن به زنان مسلمان اروپایی اجازه داد از استخرهای شنای این کشورها و حتی از سواحل آن‌ها نیز استفاده کنند. ...
ماساژ یخ زیر آفتاب تند تهران؛ پوست صورت را ویتامینه کن
برای ماساژ پوست صورت با یخ، چندان فرصت ندارید! خدای ناکرده در سرمای ملایم پاییز و سوز زمستان که نمی‌خواهید صورت‌تان را یخ ماساژ دهید؟ پوست صورت وقتی ...
میان ازبین‌رفتن کاربرد یک ساختمان و کشف قابلیت‌های آن توسط فردی، زمان زیادی طی خواهد شد. اما وقتی این اتفاق می‌افتد، آن ساختمان مسیر جدیدی را می‌تواند شروع کند. برای بیان مثالی که این چرخه را نشان ...
انتخاب گردنبند با توجه به اندازه گردن، فرم بالاتنه و مدل لباس‌مان باید صورت گیرد در غیر این صورت به جای این‌که گردنبندمان زیبا به نظر برسد، کل لباس و اندام‌مان نامتناسب به چشم می‌آید. مثلاً اگر بالاتنه چاق و گردن کوتاهی دارید باید از جواهرات یا بدلیجات کوچک‌تری انتخاب کنید بعضی از افراد چاق ...
سوپربایک، فوق اسپرت و خلاصه همه‌چیزتمام!
ام‌وی‌آگوستا، سازنده مطرح ایتالیایی سوپربایک‌ها، از موتور سیکلت بازطراحی شده F۴ که تنه‌اش را شرکت زاگاتو بازطراحی کرده است، رونمایی کرد. این ...
بازگشت دسته‌گل‌های آبشاری به دنیای مد
دسته‌ گل عروس به عنوان یکی از پیشکش‌های آقاداماد به عروس‌خانوم در مرکز توجه قرار دارد. هر چند در دکوراسیون محل برگزاری مراسم عروسی نیز معمولاً از ...
همه آنچه درباره خواص دسر باید بدانید اما جرأت پرسیدنش را نداشتید!
اغلب دسرها شیرین هستند، اما گاهی مواد غذایی دیگری همچون انواع پنیر هم به عنوان دسر مصرف می‌شود. در برخی کشورها، وعده جداگانه‌ای به نام دسر وجود ...
کمد دوست‌داشتنی من
تفاوتی ندارد که در محیط کار باشید یا یک جمع صمیمی دوستانه، چه برای خرید بیرون رفته باشید چه برای ورزش کردن، بانوی ایرانی همیشه شیک می‌پوشد و به ...
جنگلی با مه و باران بر دیوار یک استخر
مانوئل آکانا، معمار نام‌آشنای اسپانیایی با استفاده از آینه، ابرهای مصنوعی و گیاهان بزرگ، دیوار یک استخر در مادرید را به شکل جنگلی با مه و باران ...
به جای الماس و طلا با خاویار زیبا شوید
شاید الماس، یاقوت، مروارید، طلای 24عیار و پلاتین، مجموعه‌ای از جواهرات رویایی برای هر کسی باشند، اما آیا این جواهرات تجملاتی می‌توانند در رژیم ...
نورپردازی در داخل حمام معمولاً ساده، قابل پیش‌بینی و اغلب غیر تزئینی است. یعنی بیش‌تر ما فکر می‌کنیم دستشویی و حمام جای این طراحی برای نورپردازی نیست و سر و ته ماجرا می‌توان با یک لامپ ساده هم آورد! ...
جواهرات خانه‌های جواهر معتبر نظیر کارتیه، دیور، بودلز و دیگران، معمولاً با منابع الهام شگفت‌انگیزی همراه است و در جواهرات یک دهه اخیر، این برندها همیشه الهام از طبیعت، دریا و اقیانوس، حیوانات، حشرات، ...
 LC۵۰۰ لوکس‌ترین خودروی مسابقه‌ای لکسوس
لکسوس در حال جایگزینی خودروی مسابقه‌ای RC F در ژاپن با یک LC۵۰۰ جدید است. همان‌طور که نسخه تولیدی لکسوس LC500 خیره‌کننده به نظر می‌رسد سبک و سیاق ...
پرتقال، ترش، شیرین، ملس و...؛ طعم پرتقال را حس کرده‌اید، با آن بوی فوق‌العاده که حس جنگل‌های شمال را به آدم می‌دهد؟ فکرش را بکنید شما بشوید عروس پرتقالی فصل پاییز! اسمش هم زیباست چه برسد به عملی‌کردن ...
پاییز در راه است و خرید لوازم‌التحریر و وسایل مدرسه برای بچه‌ها هم آرام‌آرام داغ می‌شود. پیشنهاد کارگاهی امروز مد در خانه مدآنلاین اما این است که برای یکی از این وسایل، به بازار نروید؛ اصلاً لازم نیست پا از خانه بیرون بگذارید. هر از گاهی لازم است که خودتان را از مشغله‌ها و مشکلات زندگی رها کنید و ...
نام
 
پست الکترونیکی
 
وبسایت / وبلاگ
 
نظر شما    
 
آذین
1395/5/24     17:34
عاشق آشپزی و عکسهای آشپزی هستم اصلا خوراک خودمه